El dinar solidari de multicapacitats reuneix més de cent comensals

Més d’un centenar de persones, juntament amb entitats amigues com Lluito per tu, el Club d’Escacs Gerunda, o empreses compromeses com Eurofirms, es van aplegar diumenge al restaurant Can Toscà de Canet d’Adri, al Gironès, per solidaritzar-se amb l’associació gironina Multicapacitats, nascuda el setembre del 2017 per conscienciar la societat de les reivindicacions del col·lectiu amb discapacitat.

En la trobada es va fer la primera entrega de premis dels Multicapacitats, un reconeixement a personalitats vinculades a l’àmbit de la discapacitat, i socis de l’entitat que han destacat en el seu compromís, i han fet possible la Jornada «Posa’t al meu lloc», que es va celebrar a Girona el desembre amb uns 3.000 assistents, i va servir per mostrar algunes de les tasques de les entitats solidàries.

Els premiats van coincidir que la tasca de Multicapacitats d’aplegar forces per aconseguir objectius concrets és un benefici per a tot el col·lectiu gironí. Les personalitats premiades han estat l’empresari gironí Pere Cornellà, el president de Mifas, Albert Carbonell, els associats Felip Báez, Jordi Salido i Anna Barbany, que han rebut una escultura de l’artista Tomàs Pons (Tompep).

Font: https://www.diaridegirona.cat