Dinar de germanor de Lluito per Tu i Multicapacitats

Us convidem al dinar de germanor de “Lluito per tu” i “Multicapacitats”, Associació amb la que com ja sabeu, estem agermanats, i que tindrà lloc ‪‪el dissabte 26 de gener de 2019‬‬, al MAS BES de Salitja, al municipi de Vilobí d’Onyar. Aquesta explotació agrícola té els accessos, els banys, i l’arquitectura adaptada per als nostres fills i filles.

Fem un dinar de germanor entre les nostres associacions, Lluito per tu i Multicapacitats, perquè volem fer pinya. Volem celebrar plegats que comencem l’any amb empenta i nova energia. Aquest any que deixem enrera hem assistit novament a la 2a Edició del Pósa’t al meu lloc organitzada novament amb molts d’esforços per Multicapacitats, i hem pogut ajudar de nou a molts nens i nenes perquè poguessin assistir a les teràpies que necessiten a diari. Volem continuar fen-t’ho, i aquest nou curs amb una sala d’estimulació sensorial de primer nivell, equipada per Lluito per tu, i que inaugurarem al CEE Palau el próxim 12 de gener. De ben segur que ens espera un any apassionant juntament amb els nostres amics i amigues de Multicapacitats.

Volem trobar-nos tots plegats, i compartir experiències. Volem estar junts, celebrar i passar una bona estona en bona companyia.

El Mas Bes de Salitja és una explotació agropecuària, que d’unes poques vaques el 1960, unes 14, ha passat a tenir més de 1150 caps de bestiar a l’actualitat. Els més petits s’ho passaran molt bé veient tota la rècula d’animals de la granja, des de les vaques i les vedelles, passant per burros, conills, gallines i porcs.
Tota una arca de Noè!
Produeixen electricitat pròpia a través d’una planta de biogas. I elaboren productes derivats de la llet, com el mató, el iogurt suau de ratafia i fan diferents varietats de gelats. I venen carn de vedella de l’explotació amb certificat de qualitat.
Està situat a poc menys d’un minut de l’església del poble de Salitja, que pertany a Vilobí d’Onyar.

DADES DEL DINAR DE GERMANOR

Hora convinguda: ‪13.30h‬ Menú adults: 20 € Menú infantil: 10€ 
Per tal de reservar la vostra plaça heu d’enviar un e-mail al correu jbenitez@lluitopertu.org o per Whatsapp al ‪605.060.772‬. El pagament el podreu fer allà mateix.

MENÚENTRANTS PER CADA 4 PERSONESSEGON PLATPOSTRES
ADULT: 20€ Amanida variada
Embotits del municipi
Mini pizzes de verduretes
Truita de patata
Gelat de meló amb pernil
Graellada de porc i vedella de la granja
patates al forn i allioli
Gelat de vainilla amb xocolata calenta
INFANTIL: 10€Patates XipsMacarrons i carn arrebossada
o ració de canelons
Gelat de vainilla o iogurt natural

** Pa, aigua, vi de la casa, cafè o infusió. Si es vol cava, va a part. Preu de l’ampolla, 6’5 euros/per unitat. (Feu-nos saber si teniu intoleràncies).

Moltes gràcies a tots i totes. Us esperem ‪‪el 26 de Gener.‬‬

Al final de l’àpat, aquells que ho vulguin podran assistir a una visita guiada per les instal.lacions on veuran animals, eines, carruatges,… de temps molt llunyans.

Trobem-nos. Celebrem. Passem una bona estona junts. I encarem el 2019, que serà l’any de nous reptes i moltes més sorpreses i alegries. No us ho perdeu!